Cementmuseet

SLEMMESTAD KULTURHUS

Sekkefabrikken Lillescene || Lørdag 13.mars kl 22.00 pris kr. 200,-


 

Kongle Trio er noe av det mest spennende på den unge jazzscenen for tiden. Den lekne og frie trioen var et av 12 utvalgte band i Oslo Jazzfestivals talentprogram Nordisk Showcase i 2019. Hvert år så velger jazzfestivalen ut et band som de booker til hovedprogrammet på neste festival, og for 2020 så falt valget på KongleTrio.

Musikerne i Kongle Trio er nysgjerrige på trioformatets muligheter og skaper et lekent og fritt musikalsk univers med plass til det skjøre og vakre, side om side med groove og tekstur. På scenen dyrkes samspillet og melodisk friimprovisasjon. Musikk som er gøy å spille og gøy å høre på! Kongle Trio er finalister i årets Jazzintro og skal spille inn sin første plate våren 2021.

Liv Andrea Hauge - piano Øystein Skjelstad Østensen - bass Veslemøy Narvesen - trommer

Arr. Røyken Jazzforum - KJØP BILLETT!

nettbutikk i asker

KLIKK HER!

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.