Cementmuseet

Kultur på Slemmestad

Operakveld med Smak av Italia

Lørdag 23. Mars Kl 18:00 Fra Kr 400,- Til 590,-

Publikum ønskes velkommen til en helaften i Operaens verden! Opera er drama og lidenskap. Salen fylles med dekkede bord og fra scenen synger kveldens solister, med pianist, arier og duetter av ypperste klasse fra det rikholdige repertoar verdens operakomponister har gitt oss.

Hjerteligst velkommen til en kveld med lyden og smaken av Italia!
Vi garanterer god musikk, god mat, høy stemning, sosialt samvær, og tradisjonen tro, en quiz med den beste premie. Ta gjerne på deg finstasen, slik vertskapet vil gjøre….og selvfølgelig ingen operakveld uten boa!

Billetten dekker både operakonsert og nydelige italienske retter! Baren er åpen med salg av spesielt utvalgt italiensk vin.

Solister annonseres på nyåret!  Billetter kjøpes hos Smak av Italia, Sætre og Slemmestad.

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.