Cementmuseet

Kultur på Slemmestad

Sekkefabrikken åpner for publikum!

Nå er det åpnet opp for konserter med inntil 50 personer i Sekkefabrikken! Vi gleder oss veldig til å møte publikum til gode kulturopplevelser og førstkommende søndag vil Røyken Jazzforum holde den første konserten i Sekkefabrikken etter nedstengningen 12. mars. Konserten holdes i storsalen med god plass mellom publikum.

Mulens kafé // Samvirkelagets historie og kjøpmenn i Slemmestad og Bødalen

Torsdag 18. Juni @ 18:00  50,-

I 1907 startet Kooperativet i Slemmestad.
Harald Melvold, Asbjørn Lillelien, Tor Kaspersen, Bjørn Auke og Rolf ´Mulen´ Karlsen forteller historier om Samvirkelaget og kjøpmenn i Slemmestad og Bødalen.

Dørene åpnes Kl 17.30.   Forhåndssalg av billetter / KUN 50 GJESTER

Mer om Sekkefabrikkens tiltak i forbindelse med koronavirus her: https://www.sekkefabrikken.no/om-sekkefabrikken/praktisk-informasjon/koronavirus

Kjøp billett

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.