Cementmuseet

Kultur på Slemmestad

Mandag 25. Juni kl. 14:00 120,-/275,-/375,-

Ønsker du å delta på Røykens feteste LAN-party? Madlife LAN arrangerer et skikkelig LAN i sekkefabrikken første uka i sommerferien! Vi tilbyr lynraskt Gigabit internett, lokaler med flott beliggenhet og en utrolig gamingopplevelse! Feir sommer og skoleslutt med Madlife LAN!

Kjøp billetter her: https://madlife.hoopla.no/sales/3198251931

Arr: Madlife Lan

Silofestivalen 2018

Alt av info om Silofestivalen, Se her

Silofestivalen er Slemmestad sin nye ungdomsfestival. Med tropisk tema, sommer og sol er 22. Juni en perfekt dag å komme til Slemmestad Brygge på. Med aktuelle norske artister blir Silofestivalen 2018 et minne for livet. Mer info om artister og innhold kommer senere. Øvre aldersgrense er satt til 20 år.

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.