Cementmuseet

Kultur på Slemmestad

Lille bille

Søndag 8. Desember kl 14:00 Kr 70,-/100,-

Barnekonserten «Lille Bille» tar utgangspunkt i musikk av visekunstneren Terje Nilsen. Plata «Lille Bille» fikk Spellemannpris og mye oppmerksomhet for sine sterke låter, undrende, morsomme og poetiske tekster for barn i alle aldre. Her er låter om små detektiver, alt det rare som folk kaster på et sankthansbål, om hvor rart det er at jorda faktisk er rund og masse annet gøy.
Ole Jørn Myklebust (vokal og trompet), Håvar Bendiksen (gitar) og Hallgrim Bratberg (gitar) er tre erfarne utøvere både på den norske musikkscenen og i barnekunstfeltet. De har hatt mangeårige samarbeid med artister som Mari Boine, Jonas Fjeld, Halvdan Sivertsen, Unni Wilhelmsen, Silje Nergaard og Kari Bremnes ved siden av egne prosjekter. Samlet har de spilt over 2000 barnekonserter, og brenner for viktigheten av formidling av kunst til barn og unge.
Passer for alle barn og voksne, men ekstra godt for de mellom 5-10 år.

Velkommen til buttonverksted for barn fra Kl 13.00.Nettpris Kr 70,-. Arr: Sekkefabrikken

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.