Cementmuseet

SLEMMESTAD KULTURHUS

Kapernaum // Slemmestad Filmklubb

Onsdag 20. Januar kl. 19:30 Medlemskap Kr 50,-. Billettpris Kr 50,-

Kapernaum. 2018. 2t 6min. Regi: Nadine Labaki

Kapernaum starter og slutter i rettssalen hvor 12 år gamle Zain har stilt sine egne foreldre for retten for å ha satt han til denne verden.
Filmen er til tider bekmørkt, men er også raus med humor, kjappe replikker og hjertegod medmenneskelighet. Med et skråblikk og noen menneskelige utbrudd som virkelig fester seg er denne filmen av sorten som henger igjen lenge etter at rulleteksten er ferdig. Med Zains sterke og minneverdige prestasjoner har filmen vunnet den prestisjetunge juryprisen under filmfestivalen i Cannes og publikumsprisen under filmfestivalen i Haugesund.

Kjøp billettArr: Slemmestad Filmklubb

Ny nettbutikk i asker

KLIKK HER!

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.