Cementmuseet

Kultur på Slemmestad

Mulens kafé - Kommunesammenslåing og utvikling i Slemmestad

Torsdag 30. August kl. 18:00 Gratis Entré

Rolf «Mulen» Karlsen inviterer til informasjonsmøte om kommunesammenslåingen og utviklingen i Slemmestad sentrum. Gjester denne kvelden blir Håvard Vestgren og Øystein Hærem.

Arr: Sekkefabrikken Kulturhus

Trond Granlund i Slemmestad

Trond Granlund har de siste åra rukket å feire både 50-årsjubileum som konsertartist og 40-årsjubileum som plateartist. På første halvdel av 1970-tallet gjorde Granlund karriere som rockesanger før han på 80-tallet gikk over til mer pop-influert materiale og fikk hits som Give Me
Time og Eloise. Trond Granlund har i et halvt sekel levd for å få publikum til virkelig å høre sanglyrikk. Når han nå synger sine favoritter fra arbeiderbevegelsens sangskatt, får han oss til å oppdage disse tekstene på
nytt og gjør dem relevante for oss igjen. Med en intensitet og oppriktighet som det tar tiår å tilegne seg nok erfaring til å uttrykke. Og med en genuinitet ingen manifest i verden kan umyndiggjøre.

Dørene åpnes Kl 16:30.

Lørdag 8. September Kl 17:00 Kr 200,-/250,-

Arr: Røyken Bluesklubb/Sekkefabrikken Kulturhus

Kjøp billett

Les mer …

Vi anbefaler et besøk tli cementmuseet. Det viser historien til Slemmestad som i stor grad er basert på sementfabrikken, en ekte, norsk hjørnestensbedrift. Slemmestad Cementmuseum ligger i  sementfabrikkens tidligere “sekkefabrikk” i  Slemmestad sentrum. Museet ble åpnet i 1991. Her finnes fotografier, gjenstander, protokoller  og annen dokumentasjon som viser 100 års  utvikling av sementproduksjon og den store  betydningen fabrikken fikk for Slemmestad og  menneskene her.