Velkommen til Slemmestad bibliotek!

Nyhet:

Nå kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på biblioteket. Velg mellom over 2700 aviser og 1800 blader på 60 forskjellige språk. De kan leses på nettbrett, smarttelefon eller pc. Du kan velge om du vil lese dem på bibliotekets pc-er eller laste dem ned til eget nettbrett eller smarttelefon for å lese hjemmefra.

Slemmestad hovedbibliotek ligger i Sekkefabrikken, en gammel fabrikkbygning i Slemmestad sentrum og er samlokalisert med Geologisentret og Cementmuseet. 
Besøksadresse Vaterlandsveien 13, Slemmestad. Hjemmeside: http://roykenbibliotek.no/

Åpningstider

Mandag-Onsdag 11-19
Torsdag 11 - 17

Fredag-Lørdag 11-15

Sommer åpningstider på biblioteket

Sommeren er over oss, og bibliotekene har nye åpningstider og langlån på bøker. Midtbygda bibliotek er stengt frem til skolen starter igjen. Bøker som skulle vært levert på Midtbygda bibliotek kan leveres i den røde boksen utenfor biblioteket frem til 1. juli. Etter det må dette leveres på Slemmestad eller evt. et annet bibliotek. Slemmestad bibliotek har stengt mandager, åpent 11-18 tirsdager og onsdager, og fra 11-15 torsdager, fredager og lørdager. Siste stengte mandag er 19. august. Tirsdag 20. er vi i normalt gjenge igjen. Bøker uten venteliste vil ha innleveringsfrist 22. august fra 22. juni av. Filmer og hurtiglån er unntatt denne ordningen. God sommer, og velkommen til oss på Slemmestad bibliotek!

 

22. august 2019 kl18:00-21:00

FotolinseLær å fotografere og redigere bilder med fotograf Morten Flaten. Lær lokalhistorie og vær med på å dokumentere Slemmestad sentrum før alt skal endres. Mer informasjon og påmelding kommer etter hvert på nettsiden.

Arrangeres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

 

Biblioteket tilbyr litteratur, lydbøker, tidsskrifter, DVD'er og musikk-CD'er til hjemlån.  Vi har et bredt utvalg skjønnlitteratur for barn, unge og voksne. Vi kan som regel skaffe det vi ikke har selv. I bibliotekene finnes muligheter til avislesning, lekse- og oppgaveløsing og internett-søking. Det finnes noen leseplasser for publikum i bibliotekslokalene, men ingen stille lesesal.
Vi har barneavdeling der de minste kan se og lese i bøker og i tillegg leke med byggeklosser og legge puslespill. Biblioteketarrangerereventyrstunderfor dem mellom 3 og  6 år.